All Posts

Priigraj si električni skiro

Kaj je lepšega kot gibanje in zabava na najljubših igralih? Otroška igra, smeh in uživanje na svežem zraku pa vam od 10. septembra do 10. oktobra 2019 lahko prinese tudi električni skiro. Kako? Enostavno.

Pošljite nam sliko najljubših igral vaših najmlajših in sodelujte v žrebanju za električni skiro!

Vaša udeležba v igri je enostavna, le sledite spodnjim korakom:

  1. Svoje najmlajše odpeljite na njihova najljubša igrala.
  2. Posnemite fotografijo igral in aktivnosti.
  3. Naložite sliko in izpolnite obrazec na tej spletni strani.
  4. Prejmite potrditveno sporočilo na vaš e-mail naslov.
  5. Že sodelujete v nagradni igri!

Vpišite vaše podatke za udeležbo v nagradni igri

Polja, označena z * so obvezna.

Več o nagradni igri

Cilj nagradne igre je povečanje aktivnosti na igralih z namenom spodbujanja gibanja med našimi najmlajšimi. Skupaj z vami, ki se boste k nagradni igri prijavili, želimo dvigniti zavest, da je igrišče boljše od zaslona tablice, računalnika in televizije. Slike, ki nam jih boste pošiljali, bomo objavljali na naših facebook in instagram profilih. Na dandanes najbolj obiskanih družbenih medijih bomo skupaj pritegnili pozornost in še bolj motivirali starše, da svoje najmlašje usmerijo h gibanju in telesni aktivnosti. Verjamemo, da bomo s tem storili majhen korak k bolj zadovoljni in zdravi prihodnosti nas vseh, predvsem pa naših otrok.

Z nagradno igro pričenjamo skupaj z odprtjem MOS Celje, kjer vas vabimo tudi k ogledu in preizkusu naših igral. Igro zaključujemo 10. oktobra z žrebom nagrajenca, ki bo prejel električni skiro. Žreb in rezultate bomo objavili in nagrajenca o tem obvestili tudi po e-pošti, ki jo bo navedel v obrazec (Več informacij o pravilih in pogojih nagradne igre.)

Prijazno vabljeni k sodelovanju!