DREVESNA HIŠKA

Kombinirano otroško igralo Drevesna hiška – odlično za vaše otroke in postavitev na domačem vrtu. Igralo zajema igralni stolp z lestvijo ter toboganom in dvojno gugalnico. Pod igralnim stolpom je mogoče urediti manjši peskovnik oz. se pusti prosto za igro. Igralu so dodani klasični gugalni sedeži.
Igralo v svojem sklopu zajema:

 • igralni stolp
 • lestev
 • tobogan
 • gugalnica

Vse kar potrebujete za brezskrbno zabavo vaših najmlajših.

Nudimo vam tudi možnost nakupa na obroke! Že od 33,42 €/mesec dalje*

*Informativni izračun velja za: Drevesna hiška, redna cena: 1.396,90 €, znesek kredita: 1.396,90 €, odplačilna doba: 48 mesecev, mesečni obrok: 33,42 €, letna fiksna obrestna mera: 6,95%. Stroški presoje tveganja: 4,00% se plačajo na dan zapadlosti prvega obroka. Skupni znesek plačil: 1.662,89 €. Efektivna obrestna mera: 9,38% za primer izračuna na dan 06.03.2023 je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, obresti in stroškov. Kreditodajalec je Leanpay d.o.o., Ljubljana. Odobritev financiranja in ponujeno število obrokov je odvisno od kreditne sposobnosti stranke. Veljavnost ponudbe je časovno omejena do 31.06.2023 oz. do preklica ali odprodaje zalog.


DDV je že vključen v ceno. Cena ne vključuje dostave in montaže!
Elementi nadgradnje z moduli (@izzivalec, @plezalna stena ipd. so na voljo proti doplačilu. Za več informacij, nam pišite.
Vse slike so simbolične. Dovoljujemo si manjše spremembe.
Dodatki kot so zvončki, gnezdo, volan, krmila, daljnogled, piknik mizica ipd so na voljo proti doplačilu in niso del ponudbe.

  Pišite nam in z veseljem vam pošljemo ponudbo:

  *Vaše ime in priimek:

  *Vaša e-pošta:

  *Naziv igrala, za katerega se zanimate:

  Vpišite rezultat:

  Related Entries