MALČEK

Otroško igralo Malček za domačo uporabo, v svojem sklopu zajema manjši igralni stolp z dodatno platformo ter plezalnim naklonom za lažji dostop. Igralu sta dodana dva tobogana. Igralo Malček je dobavljivo v dveh velikostih in omogoča možnost nadgradnje z gugalnico ali modulom @izzivalec.

Igralo v svojem sklopu zajema:

 • igralni stolp
 • dodatno platformo za lažji dostop
 • naklon
 • dva tobogana

Nudimo vam tudi možnost nakupa na obroke! Že od 26,27 €/mesec dalje*

*Informativni izračun velja za: Malček (v), redna cena: 1.098,00 €, znesek kredita: 1.098,00 €, odplačilna doba: 48 mesecev, mesečni obrok: 26,27 €, letna fiksna obrestna mera: 6,95%. Stroški presoje tveganja: 4,00% se plačajo na dan zapadlosti prvega obroka. Skupni znesek plačil: 1.307,06 €. Efektivna obrestna mera: 9,38% za primer izračuna na dan 06.03.2023 je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, obresti in stroškov. Kreditodajalec je Leanpay d.o.o., Ljubljana. Odobritev financiranja in ponujeno število obrokov je odvisno od kreditne sposobnosti stranke. Veljavnost ponudbe je časovno omejena do 31.06.2023 oz. do preklica ali odprodaje zalog.


DDV je že vključen v ceno. Cena ne vključuje dostave in montaže!
Podana je cena za manjšo izvedbo igrala. Elementi nadgradnje z moduli (@gugalnica, @izzivalec, ipd. so na voljo proti doplačilu. Za več informacij, nam pišite.
Vse slike so simbolične. Dovoljujemo si manjše spremembe.
Dodatki kot so zvončki, gnezdo, volan, krmila, daljnogled, piknik mizica ipd so na voljo proti doplačilu in niso del ponudbe.

  Pišite nam in z veseljem vam pošljemo ponudbo:

  *Vaše ime in priimek:

  *Vaša e-pošta:

  *Naziv igrala, za katerega se zanimate:

  Vpišite rezultat:

  Related Entries