Domača zunanja lesena igrala za na vrt. Vrtne hiške, vrtni tobogani, vrtne gugalnice in stolpi so lahko vaši z ugodnim obročnim financiranjem Leanpay!

Domača zunanja igrala
od vrtne gugalnice in tobogana
do lesene otroške vrtne hiške

Lesena vrtna igrala za otroke sedaj tudi pri vas doma!

  • Otroške vrtne hiške s plezali, vrtni tobogani, lesene vrtne gugalnice in več.
  • Modularna sestava za nadgradnjo in različni dodatki za otroška igrala.
  • Vrhunski materiali in preverjene konstrukcije za brezskrbno uporabo.
  • Ugodno financiranje z obročnimi spletnimi plačili Leanpay!

 


Izberite odlična otroška igrala za na vrt za vaše najmlajše

Smo zastopniki ponudnikov visokokakovostnih igral za vrtce, parke in druge javne površine. Skozi večletne izkušnje sodelovanja z javnimi in zasebnimi partnerji smo spoznali želje in potrebe najmlajših, njihova najljubša igrala pa vam sedaj ponujamo tudi za uporabo doma. Za veselje cele družine smo izbrali posebno linijo igral, namenjenih domači rabi. Pripravili smo vam štiri najljubše otroške kombinacije z možnostjo preproste modularne nadgradnje, ki omogoča, da vaše domače igralo raste skupaj z vašim otrokom.

Vrhunska igrala za otroke z možnostjo nakupa na obroke

Nakup domačih otroških igral na obroke omogočamo s plačili Leanpay, ki jih uporabljajo tudi drugi znani trgovci. Toplo vas vabimo, da nas kontaktirate in pomagali vam bomo pridobiti ugodne pogoje financiranja preko sistema Leanpay.

Želite domača igrala, ki jih bodo oboževali vaši otroci? Naj vas navdušimo z ugodnimi pogoji financiranja!

Želite domača igrala, ki jih bodo oboževali vaši otroci? Naj vas navdušimo z ugodnimi pogoji financiranja!


Sestavljena domača zunanja igrala

Malček

igralni stolp + dodatna platforma + klančina + dva tobogana

od 26,27 €/mesec*

Otroško vrtno igralo Malček je primerno za domačo uporabo. Igralo v svojem sklopu zajema: igralni stolp, dodatno platformo za lažji dostop, naklon, dva tobogana, dodatni prostor pod stolpom – možnost ureditve peskovnika

Več o igralu Malček

Drevesna hiška

igralni stolp + lestev za dostop + tobogan + gugalnica

od 33,42 €/mesec*

Otroško vrtno igralo Drevesna hiška je primerno za domačo uporabo. Igralo v svojem sklopu zajema: igralni stolp, lestev, tobogan, dodatni prostor pod stolpom – možnost ureditve peskovnika

Več o igralu Drevesna hiška

Mulc

velik igralni stolp + lestev za dostop + tobogan + gugalnica

od 36,45 €/mesec*

Otroško vrtno igralo Mulc je primerno za domačo uporabo. Igralo v svojem sklopu zajema: velik igralni stolp, lestev za dostop, tobogan, gugalnico, dodatni prostor pod stolpom – možnost ureditve peskovnika

Več o igralu Mulc

Penthouse

igralni stolp + lestev + dva tobogana + plezala + gugalnica

od 47,19 €/mesec*

Otroško vrtno igralo Penthouse je primerno za domačo uporabo. Igralo v svojem sklopu zajema: igralni stolp, dodatni stolp z dvojno platformo, lestev za dostop, dva tobogana, plezalno mrežo, gugalnico, dodatni prostor pod stolpom – možnost ureditve peskovnika

Več o igralu Penthouse

* Informativni izračuni veljajo po pogojih Leanpay; odplačilna doba: 48 mesecev, letna fiksna obrestna mera: 6,95%. Stroški presoje tveganja: 4,00% se plačajo na dan zapadlosti prvega obroka. Efektivna obrestna mera: 9,44% za primer izračuna na dan 01.09.2021 je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, obresti in stroškov. Kreditodajalec je Leanpay d.o.o., Ljubljana. Odobritev financiranja in ponujeno število obrokov je odvisno od kreditne sposobnosti stranke. Vse slike so simbolične. Dovoljujemo si manjše spremembe. Dodatki za igrala, kot so zvončki, daljnogled ipd. so na voljo proti doplačilu. Veljavnost ponudbe je časovno omejena do 31.06.2023 oz. do preklica ali odprodaje zalog.


Dodatna ponudba: moduli za dopolnitev ali nadgradnjo

Privlačno na pogled domače igralo s svojimi številnimi možnostmi privablja vaše najmlajše k aktivnemu gibanju na svežem zraku. Leseno igralo že sestavljajo vsi potrebni elementi za popolno zabavo na prostem, lahko pa ga dopolnite še z naslednjimi moduli:

Izzivalec

Plezalna mreža

Plezalna stena

Plezalni naklon

Še niste prepričani? Pokličite nas ali nam pišite na info@igrala.eu. Skupaj bomo našli odlično rešitev za vaše najmlajše. 

 

Splošne informacije proizvodov borovega lesa


Garancija


Pokličite nas ali nam pišite na info@igrala.eu. Skupaj bomo našli odlično rešitev za vaše najmlajše. 

 


Ali iščete večnamenska zunanja igrala za otroke za vaše javno igrišče, vrtec, šolo, kamp, hotel ali lokal?

Preverite ponudbo za javne in zasebne pravne osebe