SONČEK

Otroško igralo Sonček, ki ga tvorita dva igralna stolpa katera povezuje most -brv. Sestavljen je iz igrala Penthouse, ki v svojem sklopu zajema velik igralni stolp z več različnimi platformami in dodatki, kot sta mini in veliki tobogan ter gugalno enoto z klasično gugalnico in vrveno lestev. Pot preko most vodi do drugega stolpa oz. Drevesne hiške, ki prav tako zajema tobogan ter gugalno enoto z gnezdom. Pod stolpi je možno urediti tudi manjši peskovnik ali pustiti prosto za igro.
Skupaj torej dva igralna stolpa, povezana v krasno, atraktivno ter predvsem zabavno otroško igralo, ki bo navduševalo najmlajše.

DARILO: 1x klasičen gugalni sedež + 1x gugalno gnezdo

Otroško igralo Sonček je na voljo že od 117,93 €/mesec dalje*

* Informativni izračun velja za: IGRALO SONČEK, redna cena: 2.635,20 €, znesek kredita: 2.635,20 €, odplačilna doba: 24 mesecev, mesečni obrok: 117,93 €, letna fiksna obrestna mera: 6,95%. Stroški presoje tveganja: 4,00% se plačajo na dan zapadlosti prvega obroka. Skupni znesek plačil: 2.939,13 €. Efektivna obrestna mera: 11,45% za primer izračuna na dan 11.06.2020 je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, obresti in stroškov. Kreditodajalec je Leanpay d.o.o., Ljubljana. Odobritev financiranja in ponujeno število obrokov je odvisno od kreditne sposobnosti stranke.


Vse slike so simbolične. Dovoljujemo si manjše spremembe.
Dodatki kot so zvončki, daljnogled, piknik mizica ipd so na voljo proti doplačilu.

Pišite nam in z veseljem vam pošljemo ponudbo:

*Vaše ime in priimek:

*Vaša e-pošta:

*Naziv igrala, za katerega se zanimate:

Vpišite izračun:

Related Entries