SONČEK

Otroško igralo Sonček, ki ga tvorita dva igralna stolpa katera povezuje most-brv. Prvo igralo v svojem sklopu zajema velik igralni stolp z več različnimi platformami in dodatki, kot sta mini in veliki tobogan ter gugalno enoto z dvema klasičnima sedežema. Pot preko mostu vodi do drugega stolpa, ki prav tako zajema tobogan ter gugalno enoto. Pod stolpi je možno urediti tudi manjša peskovnika ali pustiti prosto za igro. Skupaj torej dva igralna stolpa, povezana v krasno, atraktivno ter predvsem zabavno otroško igralo, ki bo navduševalo najmlajše. Možen je dokup dodatkov, kot so zvončki, daljnogledi, krmila… – da bo zabava res prava!

Igralo zajema:

 • 2x igralni stolp z več platformami
 • most oz. brv
 • lestev za dostop
 • plezalno steno z oprimki
 • 3x tobogan ter
 • dve gugalni enoti

Nudimo vam tudi možnost nakupa na obroke! Že od 91,15 €/mesec dalje*

* Informativni izračun velja za: Sonček, redna cena: 3.810,00 €, znesek kredita: 3.810,00 €, odplačilna doba: 48 mesecev, mesečni obrok: 91,15 €, letna fiksna obrestna mera: 6,95%. Stroški presoje tveganja: 4,00% se plačajo na dan zapadlosti prvega obroka. Skupni znesek plačil: 4.535,40 €. Efektivna obrestna mera: 9,38% za primer izračuna na dan 06.03.2023 je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, obresti in stroškov. Kreditodajalec je Leanpay d.o.o., Ljubljana. Odobritev financiranja in ponujeno število obrokov je odvisno od kreditne sposobnosti stranke. Veljavnost ponudbe je časovno omejena do 31.06.2023 oz. do preklica ali odprodaje zalog.


DDV je že vključen v ceno. Cena ne vključuje dostave in montaže!
Elementi nadgradnje z moduli (@izzivalec, @plezalna stena ipd. so na voljo proti doplačilu. Za več informacij, nam pišite.
Vse slike so simbolične. Dovoljujemo si manjše spremembe.
Dodatki kot so zvončki, gnezdo, volan, krmila, daljnogled, piknik mizica ipd so na voljo proti doplačilu in niso del ponudbe.

  Pišite nam in z veseljem vam pošljemo ponudbo:

  *Vaše ime in priimek:

  *Vaša e-pošta:

  *Naziv igrala, za katerega se zanimate:

  Vpišite rezultat:

  Related Entries