Priigraj si električni skiro

Kaj je lepšega kot gibanje in zabava na najljubših igralih? Otroška igra, smeh in uživanje na svežem zraku so vam od 10. septembra do 10. oktobra 2019 lahko prinesli električni skiro.

Zaključek nagradne igre

Nagradno igro za električni skiro, ki je trajala do 10. 10. 2019, smo zaključili z žrebom, opravljenim v treh dneh po zaključku nargadne igre na sedežu podjetja ASF f.u.n. Izmed številnih prejetih fotografij, ki ste nam jih pošiljali, je naš elektronski žreb elektični skiro prinesel:

Tanji Pantovič

Nagrajenka nagradne igre Priigraj si električni skiro je Tanja Pantovič

Video žreba je na naši strani Facebook

Prevzem nagrade

Prevzem nagrade – električnega skiroja – smo izvedli ta vikend ter na toplo in sončno soboto razveselili dva sončka ter njuna starša.

Slikico dveh mladih nasmeškov objavljamo spodaj.

Več o nagradni igri

Cilj nagradne igre je bil povečanje aktivnosti na igralih z namenom spodbujanja gibanja med našimi najmlajšimi. Skupaj z vami, ki ste se k nagradni igri prijavili, smo dvigovali zavest, da je igrišče boljše od zaslona tablice, računalnika in televizije. Slike, ki ste nam jih pošiljali, smo objavljali na naših facebook in instagram profilih kot objave “story”. Na dandanes najbolj obiskanih družbenih medijih smo skupaj pritegnili pozornost in še bolj motivirali starše, da svoje najmlašje usmerijo h gibanju in telesni aktivnosti. Verjamemo, da smo s tem storili majhen korak k bolj zadovoljni in zdravi prihodnosti nas vseh, predvsem pa naših otrok.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas kljub zaključku nagradne igre še naprej vabimo na naša najlubša igrala vaših najmlajših.